3 " А "клас от ОУ"Любен Каравелов" Ямбол, 2007/2008 година !

 
3 " А "клас от ОУ"Любен Каравелов" Ямбол, 2007/2008 година !

 
Рейтинг: 3.00
(363)
Добре дошли при нас!
Новият сайт на класа
Последен учебен ден в 3 клас
Фото Галерия
Снимки от екскурзията на 27 и 28 май
3"а"- най-добрите!!!
Бисери
За вас, момичета!
Написано от нас
Само за момчета!
Текстове на песни
Смешни истории
По света
Поглед към Космоса
Интересно и забавно
Видео
Нека да празнуваме
Смях!!!
Полезни сайтове
Знаете ли, че...
Календари
Музика
Картички
Времето днес
Анкета
В помощ на ученика
За контакти


Моето училище Моят роден град Моята родина Великите българи

Поглед към Космоса / НЛО

02 Май 08, 09:01
ПЕЩЕРАТА НА ПРИШЪЛЦИТЕ
ПЕЩЕРАТА НА ПРИШЪЛЦИТЕ
 
В пещерата Хебита в Китай са погребани 716 скелета. Ръстът им е не повече от 130 см, имат големи глави с огромни очни кухини и малки беззъби челюсти. На врата на всеки скелет е закрепен каменен диск с диаметър около 30 см с неясни символи върху него.

Китайският учен То-ум Ум Нуем успял да разшифрова надписите. Там се разказвало за историята на племето дропа, чиито последни представители открил през 1947 г. английският изследовател Карил Робин-Евънс. Според каменната "летопис" дропа пристигнали на Земята от планета близо до Сириус. Първите пришълци от там се появили на нашата планета преди около 20 000 години, следващите - едва през 1014 г. от н. е. По време на последното им пътешествие корабът претърпял авария и дропа не могли да се върнат обратно.

Наскоро "пещерата на пришълците" посетил немският археолог Валтер фон Молтке. Той предположил, че това е древно гробище, където дропа в течение на много години погребвали своите мъртви. На крака на един от тях личали следи от хирургическа намеса, направена с помощта на лазер. Изглежда, това били представители на първото поколение колонисти, родени на друга планета.

Според сведения, достигнали до наши дни, племето дропа е измряло. Но вниманието на изследователите на аномални явления било привлечено от жителите на едно китайско селце. Ръстът им не превишавал 115 см. Отначало за причина се посочвали екологичните условия, но в последно време уфолозите са склонни да приемат невероятната хипотеза за произхода на тези джуджета. Оказало се, че местните предания разказват за пришълци, слезли от въздушен кораб преди 12 000 години. Според изследователите ниските аборигени са резултат от смесени бракове между хора и извънземни.
// //
Източник: chudesa.net 

0.0944